|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
okyanus Moderator

Mesaj Sayısı: 9757 Yaş: 15 Nereden: eski foça, izmir Kayıt tarihi: 18/08/06
 | Konu: Şikayet ve Önerilerimiz C.tesi Ağus. 19, 2006 6:36 pm | |
| 'Siteyle ilgili öneri ve şikayetlerinizi bize, memnuniyetinizi dostlarınıza anlatınız...'  siteyle ilgili hiç bir şikayetim yok, tam tersine çok sevdiğim arkadaşlarımın burada olması beni mutlu ediyor.gelelim bir önerime..çaylak olmama rağmen adminlerin uygun gördüğü başlıklarda moderatörlük yapmak istiyorum  evet, buna talibim.moderatörlükler açılacak öyle değil mi?.. ------------------------------------------------------------------------- lift this mortal veil of fear, take these crumbled hopes, etched with tears.. we'll rise above these earthly cares cast your eyes on the ocean, cast your soul to the sea when the dark night seems endless..
..please remember me
|
|
 | |
Blu Aquilone Admin

Mesaj Sayısı: 5463 Yaş: 31 Nereden: Porsuk Çayı'nın kıyısından Kayıt tarihi: 18/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz C.tesi Ağus. 19, 2006 8:26 pm | |
| Evet şeboist böcüğüm,moderatörlük olacak elbette...dağıtırız bu akşam ya da yarın..  |
|
 | |
uninvite Misafir
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz C.tesi Ağus. 19, 2006 11:34 pm | |
| ilk ben istemiştim..tekrar belirtiyorum..  |
|
 | |
Jaune~Rouge Admin

Mesaj Sayısı: 8766 Yaş: 28 Nereden: Kayseri Kayıt tarihi: 18/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Paz Ağus. 20, 2006 12:28 am | |
| Yapacaz moderatör de atayacaz yakında. Ama 11 kişi üyenin olduğu yerde 2 admin 9 mod olacaz bu gidişle Ciddi anlamda mod'luğa tabi olanlar bizlere söylesinler, biz de ona göre dağıtalım. Unutmayın ki bu site sadece Özer ve benim değil, hepimizin sitesi. Hepimiz el birliği ile çok daha güzel hale getirecez forumu. Su an oldukça amatörüz ama iyi iş çıkardığımıza inanıyorum. Zamanla daha iyi olucaz diye düşünüyorum. Sizleri seviyorum sevgili böcüklerim  |
|
 | |
sicanzi Siteye Hoş Geldi

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Paz Ağus. 20, 2006 7:26 pm | |
| ben gozumun olduu bolumleri aliye ilettim artik hangilerini bana layik gorurseniz valla.. hem mod gecmisimde var..  |
|
 | |
JoKeR Kırmızı Balık

Mesaj Sayısı: 3368 Yaş: 21 Nereden: Aus Deutschland... Kayıt tarihi: 20/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 7:47 pm | |
| Ne demis Türk ? Her isi yaparim abi Ben zaten  oldugum icin ... Birde sikayetim var doktor  Kullanici isminin degistirebilmesi bence ileride karisikliga yol aca bilir , benden söylemsi  |
|
 | |
77 Küçük Kara Balık

Mesaj Sayısı: 14405 Yaş: 21 Nereden: Es Es Kayıt tarihi: 18/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 7:50 pm | |
| musticim biz hepimizi tanıoruz ondan bişey olmas ------------------------------------------------------------------------- people've belived that God listens to their prayers.How I'm supposed to believe in someone that's gonna let innocent people suffer?
|
|
 | |
JoKeR Kırmızı Balık

Mesaj Sayısı: 3368 Yaş: 21 Nereden: Aus Deutschland... Kayıt tarihi: 20/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 7:52 pm | |
| ha yani fazla üye istemiyorsunuz ? Bize bu böcek toplulugu yeter dionuz öle mi ?  |
|
 | |
77 Küçük Kara Balık

Mesaj Sayısı: 14405 Yaş: 21 Nereden: Es Es Kayıt tarihi: 18/08/06
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 7:54 pm | |
| eft aynen öle bukadarı yeterde artar  ------------------------------------------------------------------------- people've belived that God listens to their prayers.How I'm supposed to believe in someone that's gonna let innocent people suffer?
|
|
 | |
uninvite Misafir
 | Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 10:28 pm | |
| benim de bi şikayetim olcak, damlam avatarından kurt cobain'i kaldırır mısın intihara teşvik ediyor  |
|
 | |
Jaune~Rouge Admin

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 10:38 pm | |
| Şikayetiniz değerlendirilmeye alınmıştır. En yakın zamanda böcük kurulu bununla ilgili bir karar verecektir  |
|
 | |
okyanus Moderator

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 10:53 pm | |
| şikayet ya da önerim yok..benim sorum sitenin tekniğiyle ilgili.her baktığımda üye listesini değişmiş görüyorum.ya sayı azalıyor, ya da yer değiştiriyorlar.bunun nedeni nedir? ------------------------------------------------------------------------- lift this mortal veil of fear, take these crumbled hopes, etched with tears.. we'll rise above these earthly cares cast your eyes on the ocean, cast your soul to the sea when the dark night seems endless..
..please remember me
|
|
 | |
orkuun Siteyi Sevdi

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 11:05 pm | |
| bn.. hep karıştırırım ortalıı ondan:P:) |
|
 | |
okyanus Moderator

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Ptsi Ağus. 21, 2006 11:47 pm | |
| nick değişimi sakın engellenmesin..eğlenceli oluyo!..  ------------------------------------------------------------------------- lift this mortal veil of fear, take these crumbled hopes, etched with tears.. we'll rise above these earthly cares cast your eyes on the ocean, cast your soul to the sea when the dark night seems endless..
..please remember me
|
|
 | |
Jaune~Rouge Admin

| Konu: Geri: Şikayet ve Önerilerimiz Salı Ağus. 22, 2006 11:27 am | |
| | okyanus demiş ki: | | şikayet ya da önerim yok..benim sorum sitenin tekniğiyle ilgili.her baktığımda üye listesini değişmiş görüyorum.ya sayı azalıyor, ya da yer değiştiriyorlar.bunun nedeni nedir? |
Damlacım şimdi üye listesine baktım da sayı azalmasını bilmiyorum bana hiç denk gelmedi. Onun için birşey söyleyemeyecem.
Ama yer değiştirmeleri şöyle oluyor. En son ziyaret eden yada en son msjı atan ilk sırada olarak gözüküyor. O yüzden sürekli değişiyor yerleri. |
|
 | |
|